Fritidsaktiviteter

Print siden

Granhøjen tilbyder en række aktiviteter, der kan hjælpe beboerne med at få tankerne væk fra problemerne og give dem nogle glade og positive oplevelser sammen med andre.
Blandt aktiviteterne er der traditionelle former for sport, f.eks. fodbold, rundbold, gymnastik, workout, svømning og bowling. Der findes også løbehold, vandrehold og en kortklub for dem, der hellere vil træne hjernen. For de rejselystne arrangerer flere botilbud ski- og ferieture til udlandet. Granhøjen har også kreative tilbud, hvor beboerne kan spille og synge med Granhøjens band.

Ridning:
Dalhøjgårds fjordheste er et godt alternativ til dem, som ønsker at prøve kræfter med en lidt anderledes sportsgren. Ridningen og pasningen af hestene kan for nogle ende med at blive en hobby i sig selv. Granhøjen har gode erfaringer med at sende nogle af de meget hesteinteresserede beboere på en rideweekend i Jylland.

Kreativt værksted:
Granhøjens Rehabiliterings- og aktivitetscenter har til huse på Granhus, og er et tilbud til beboerne med kreative evner. Her kan man male, sy, strikke, arbejde med ler o.l. Der er også mulighed for at skrive digte og lignende kreative tekster.

Musik:
INSIDERS er Granhøjens eget band, som mødes tre dage om ugen og øver på vokal, guitar, trommer og bas. Bandet har i 2011 udgivet deres første single "Flammen", som handler om livet på Granhøjen.