BOTILBUD

Granhøjen tilbyder både længerevarende (§ 108) og midlertidige (§ 107) botilbud, som er geografisk placeret i Odsherred, Holbæk og Sorø kommune. Botilbuddene varierer i størrelse og omfatter både ejendomme i byen og landejendomme smukt beliggende med jord og dyrehold. Vi lægger stor vægt på, at alle boliger er pæne og velholdte med gode møbler og kunst på væggene.

Granhøjen tilbyder både længerevarende (§ 108)  og midlertidige (§ 107) botilbud, som er geografisk placeret i Odsherred, Holbæk og Sorø kommune. Botilbuddene varierer i størrelse og omfatter både ejendomme i byen og landejendomme smukt beliggende med jord og dyrehold. Vi lægger stor vægt på, at alle boliger er pæne og velholdte med gode møbler og kunst på væggene.

Behandling, personale og beredskab

Boligen er vigtig for at føle sig hjemme og skabe sin egen identitet. Botilbuddet udgør derfor en vigtig del af behandlingen og det terapeutiske arbejde på Granhøjen. Vi vægter højt, at alle beboere på Granhøjen oplever at have et hjem, som giver dem daglig glæde, socialt samvær, et tilhørsforhold og stolthed.

Vores vigtigste opgaver er at tilbyde mennesker med psykiske lidelser det bedst mulige, specialiserede behandlingstilbud, hvor omdrejningspunktet er fællesskab og tro og håb for fremtiden.

På alle vores botilbud er det social- eller sundhedsfagligt uddannet personale, terapeuter og psykologer, der står for den individuelle behandling af den enkelte beboer. Vi tilbyder systemisk og narrativ terapi og et bredt udvalg af beskæftigelses- og samværstilbud. Vi har akut kriseberedskab hele døgnet – hele året. I akutte situationer har vi desuden mulighed for hurtig justering af medicin som del af vores samarbejde med Skovhus Privathospital.

 

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

 

© GranhøjenBorgerBotilbud