Bosted på Sjælland under Granhøjen  

Granhøjen er en samling af bosteder, som ligger i Nykøbing Sj., Vig, Lumsås, Kr. Eskilstrup, Sorø og Annebergparken ved Nykøbing Sj. Bostederne under Granhøjen har en administrationsafdeling beliggende i Holbæk. Vi tilbyder både midlertidige ophold paragraf 107 botilbud og længerevarende ophold paragraf 108 botilbud efter serviceloven.

Alle bosteder er psykiatriske bosteder, og en del af vores paragraf 108 bosteder har også stor fokus på somatiske problemer. Når man bliver indskrevet på et af bostederne, vil man starte i beskæftigelse, aktivering eller uddannelse. Det kan f.eks. være i en af de socialt ansvarlige virksomheder, vi samarbejder med.

Hvis der er behov for psykiatrisk udredning eller behandling vil det tilfalde vores samarbejdspartner Skovhus Privathospital at stå for denne del af behandlingen.  

Hvis du vil have et indblik i hverdagen på bostederne, så kan du besøge vores anden hjemmeside Livet på Granhøjen, hvor vi skriver om spændende tiltag og hverdagsbegivenheder, beskæftigelse og påsketraditioner.  Billede af bosted granhøjen livet på granhøjens bosteder

Bosted under Granhøjen 

Herunder følger en kort præsentation af hvert bosted under Granhøjen. Ved hvert bosted er det muligt at klikke sig videre og læse mere om netop dette bosted. 

Dalhøjgård

Lumsås på Sjælland

Det gamle kogeri

Nykøbing Sj.

Egebjergvej

Nykøbing Sj.

Eskilhus

Opholdssted for voksne i Kr. Eskilstrup ved Tølløse

Grundtvigsvej

Opholdssted for voksne i hjertet af Nykøbing Sj.

Rørmosegård

Nykøbing Sj.

Skovgården

Klint udenfor Nykøbing Sj.

Skovperlen

Opholdssted for voksne i Sorø

Twillingegården

Kelstrup lige uden for Vig by

Vesterbro

Nykøbing Sj.

Tjørneparken

Opholdssted for voksne i Nr. Asmindrup

Elmegården

Opholdssted for voksne i Nr. Asmindrup

Kollegiet Kingosvej

Nykøbing Sj.

Et ophold på et af bostederne under Granhøjen består af følgende:  

 

© GranhøjenBostedBosteder på Sjælland under Granhøjen