Botilbud jf. SEL § 107

Paragraf 107 botilbud

 

Midlertidige botilbud

Paragraf 107 botilbud er et midlertidigt botilbud er målrettet personer med betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer.

Boligen er vigtig for, at man kan føle sig hjemme og skabe sin egen identitet. Boligen udgør derfor en vigtig del af det terapeutiske arbejde på Granhøjen.

Der bliver lagt stor vægt på, at alle beboere på Granhøjen oplever at have et hjem, som giver dem daglig glæde, socialt samvær, et tilhørsforhold og stolthed.

Har du spørgsmål?
Send os en mail

Midlertidige botilbud og behandlingsforløbet

Boligen er kun en del af behandlingsforløbet – du kan læse mere om behandlingen, og det samarbejde Granhøjen har med Skovhus Privathospital om beboernes psykiatriske behandling.

Når man er indskrevet på Granhøjen vil der også altså være et forløb med enten STU, uddannelse, aktivering eller beskæftigelse, da det giver adgang til succesoplevelser og til nye erfaringer.

Granhøjens botilbud er geografisk placeret i Odsherred, Holbæk og Sorø, og varierer i størrelse og omfatter både ejendomme i byen og landejendomme smukt beliggende med jord og dyrehold. Der bliver lagt stor vægt på, at alle boliger er pæne og velholdte med gode møbler og kunst på væggene.

Granhøjen tilbyder også længerevarende botilbud samt selvstændige boliger til voksne, der ønsker at bo alene, men har en lidelse, der gør, at de ikke kan klare sig uden støtte.

Granhøjens paragraf 107 botilbud

Du kan læse mere om hvert enkelt paragraf 107 botilbud ved at trykke dig videre:

Dalhøjgård

Lumsås på Sjælland

Det gamle kogeri

Nykøbing Sj.

Egebjergvej

Nykøbing Sj.

Rørmosegård

Nykøbing Sj.

Skovgården

Klint udenfor Nykøbing Sj.

Twillingegården

Kelstrup lige uden for Vig by

Vesterbro

Nykøbing Sj.

Kollegiet Kingosvej

Nykøbing Sj.
Opholdssted for voksne paragraf 108 tjørneparken

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Kontakt os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbud – Botilbud jf. SEL § 107