Botilbud jf. SEL §107

Midlertidige botilbud

Paragraf 107 botilbud er et midlertidigt botilbud er målrettet personer med betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer.

Boligen og omgivelserne er vigtige for, at man kan føle sig hjemme og skabe sin egen identitet. Boligen udgør derfor en vigtig del af det terapeutiske arbejde på Granhøjen.

Der bliver lagt stor vægt på, at alle beboere på Granhøjen oplever at have et hjem, som giver dem daglig glæde, socialt samvær, et tilhørsforhold og stolthed.

Midlertidige botilbud og behandlingsforløbet

Boligen er kun en del af behandlingsforløbet – du kan læse mere om behandlingen, og det samarbejde Granhøjen har med Skovhus Privathospital om beboernes psykiatriske behandling.

Når man er indskrevet på Granhøjen vil der også altså være et forløb med enten STU, uddannelse, aktivering eller beskæftigelse, da det giver adgang til succesoplevelser og til nye erfaringer.

Granhøjens botilbud er geografisk placeret i Odsherred, Holbæk og Sorø, og varierer i størrelse og omfatter både ejendomme i byen og landejendomme smukt beliggende med jord og dyrehold. Der bliver lagt stor vægt på, at alle boliger er pæne og velholdte med gode møbler og kunst på væggene.

Granhøjen tilbyder også længerevarende botilbud samt selvstændige boliger til voksne, der ønsker at bo alene, men har en lidelse, der gør, at de ikke kan klare sig uden støtte.

Granhøjens paragraf 107 botilbud

Du kan læse mere om hvert enkelt paragraf 107 botilbud ved at trykke dig videre via navnet:

Dalhøjgård – paragraf 107 botilbud i Lumsås

Det gamle kogeri – paragraf 107 botilbud i Nykøbing Sj.

Egebjergvej – paragraf 107 botilbud i Nykøbing Sj.

Rørmosegård – paragraf 107 botilbud ved Nykøbing Sj.

Skovgården – paragraf 107 botilbud i Klint ved Nykøbing Sj.

Søperlen – paragraf 107 botilbud i Sorø

Twillingegården – paragraf 107 botilbud i Kelstrup uden for Vig

Vesterbro – paragraf 107 botilbud i Nykøbing Sj.

 

Kontakt os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbud – Botilbud jf. SEL §107