paragraf 107 botilbud dalhøjgård

Dalhøjgård botilbud jf. SEL §§ 107 og 108

Dalhøjgård ligger i Lumsås på Sjælland. Gården danner også rammen for en del af Granhøjens dagsbeskæftigelse. Hver dag begiver 20 beboere sig fra alle Granhøjens botilbud til Dalhøjgård for at passe geder, luge ud i køkkenhaven eller bygge kaninbur.

Botilbud

På Dalhøjgård er der 23 pladser fordelt på §§ 107 og 108. På Dalhøjgård bor man enten i lejligheder, hvor man bor alene, et hus hvor man bor 3 sammen eller et hus hvor man bor 2 sammen. I ”Hovedhuset” er der 4 værelser og en lille selvstændig lejlighed til 2 personer. Derudover er der en udslusningsbolig ca. 1 km fra Dalhøjgård, hvor der findes 3 selvstændige boliger.

For at profitere af ophold på Dalhøjgård, skal man have lyst til og evner for at skabe et mere selvstændigt liv. Man skal passe en beskæftigelse, der giver mening i hverdagen, og som udvikler den enkelte til større selvstændighed. For at dette bliver muligt, skal den enkelte være indstillet på at arbejde med egen problematik.

Der er fællesspisning mindst hver anden lørdag.

Omgivelser

Dalhøjgård består af en hovedbygning i to etager med et samlet areal på 800 m2 samt to villaer, hestestald og div. små bygninger, som i dag bliver brugt til dagbeskæftigelse.

Ejendommen ligger tæt på skoven, har egen køkkenhave og drivhuse og råder over otte tønder land.

På Dalhøjgård bor mange af Granhøjens dyrehold, og det er derfor en naturlig del af behandlingen hen mod et liv med større ansvar, at pasningen af dyrene indgår som en stor del af de daglige pligter for beboerne.

Dyreholdene på Dalhøjgård består lige nu af heste, høns, kaniner, grise og geder.

Målgruppe

For information om målgruppen til Dalhøjgård, kan du besøge Tilbudsportalen her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 107Dalhøjgård

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.