Det gamle kogeri

det gamle kogeri kogeriet paragraf 107 botilbud nykøbing sj

Det gamle kogeri er et midlertidigt botilbud jf. SEL § 107


Det gamle kogeri er det første sted, Granhøjen grundlagde i 1985. Allerede i 1976 flyttede forstanderparret ind; her havde de først plejebørn, derefter et bosted for unge, før de til sidst endte med et botilbud, og senere begyndte at udvide. Du kan læse mere om Granhøjens historie her.

På Det gamle kogeri (eller Kogeriet i daglig tale) deltager de i miljøgruppens og sundhedsgruppens tiltag bl.a. ved at sortere affald – det kan du læse om på Livet på Granhøjen her.

Det Gamle Kogeri består af 7 lejligheder. 3 lejligheder hvor man bor alene, den ene er godkendt til § 107, de to andre er flexboliger hvilket vil sige, at de er godkendte til både §§ 107 og 108.

Der er 4 lejligheder, hvor man kan bo op til 3 beboere sammen. 3 af disse lejligheder er også godkendt til både §§ 107 og 108, hvilket betyder, at hvis man godkendt til en § 108 så bor man alene i lejligheden.

I det ”Røde hus” er der et værelse, hvor man kan bo midlertidigt til at vurderer støttebehov, akut eller hvis man har brug for at være i mindre og tættere rammer.

På Det gamle kogeri indbyder rammerne til, at der kan arbejdes målrettet på at ”lægge ansvaret tilbage” hos beboeren, og dermed sikre en udvikling, der går mod et mere selvstændigt liv.

Omgivelser

Det gamle kogeri er beliggende i udkanten af Nykøbing Sjælland. Botilbuddet består af en række værelser og selvstændige lejligheder, samt hyggelige fælles faciliteter, herunder opholdsstue, køkken m.m. Boligerne er moderne og nutidigt indrettet.

Målgruppe

For information om målgruppen til Det gamle kogeri, kan du besøge Tilbudsportalen her

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 107Det gamle kogeri