det gamle kogeri kogeriet paragraf 107 botilbud nykøbing sj

Det gamle kogeri er et botilbud jf. SEL §§ 107 og 108


Det gamle kogeri er det første sted, Granhøjen grundlagde i 1985. Allerede i 1976 flyttede forstanderparret ind; her havde de først plejebørn, derefter et bosted for unge, før de til sidst endte med et botilbud, som senere blev udvidet. Du kan læse mere om Granhøjens historie her.

På Det gamle kogeri (eller Kogeriet i daglig tale) deltager de i miljøgruppens og sundhedsgruppens tiltag bl.a. ved at sortere affald – det kan du læse om på Livet på Granhøjen her.

Det gamle kogeri består af 2 lejligheder, hvor man bor alene, 3 lejligheder hvor man bor sammen 2, og en lejlighed hvor man bor 3 sammen. I ”Det røde hus” er der et værelse og en lille selvstændig lejlighed.

På Det gamle kogeri indbyder rammerne til, at der kan arbejdes målrettet på at ”lægge ansvaret tilbage” hos beboeren, og dermed sikre en udvikling, der går mod et mere selvstændigt liv.

Omgivelser

Det gamle kogeri er beliggende i udkanten af Nykøbing Sjælland. Botilbuddet består af en række værelser og selvstændige lejligheder, samt hyggelige fælles faciliteter, herunder opholdsstue, køkken m.m. Boligerne er moderne og nutidigt indrettet.

Målgruppe

For information om målgruppen til Det gamle kogeri, kan du besøge Tilbudsportalen her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 107Det gamle kogeri

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.