Granhøjen paragraf 107 botilbud egebjergvej

Egebjergvej er et midlertidigt botilbud jf. SEL § 107

Egebjergvej ligger lige ved bygrænsen i Nykøbing Sj. På den ene side ligger Nykøbing Sj. havn og på den anden side ligger Grønnehave skov og boldbanerne ved Kongehallen. Her er rige muligheder for at gå eller løbe ture, som f.eks. Lars og Louis gør det hver mandag i Granhøjens løbeklub. Det kan du læse mere om her. 

Botilbud

Egebjergvej er en stor villa, der ligger med havnen i baghaven. Der er plads til 6 beboere. I stueplan findes der tre mindre værelser med fællesbad. Værelserne ligger i tæt tilknytning til køkken, og der vil her være meget social kontakt – her vil man møde andre, når man forlader sit værelse. I forbindelse med opholdsstuen findes endnu et værelse. Gennem en mellemgang kommer man til to store værelser. Bor man i et af disse værelser, skal man selv være lidt mere opsøgende i forhold til social kontakt. Alle er fælles om madlavning og rengøring i huset.

For at profitere af ophold på Egebjergvej, skal man ville have en hverdag med ro og forudsigelighed, da der er faste rutiner og strukturer i huset. Man skal passe en beskæftigelse, der giver mening i hverdagen.

Omgivelser

Egebjergvej er beliggende i udkanten af Nykøbing Sj. med udsigt til havnen. Idrætsanlægget og skoven er beliggende lige ved villaen. Villaen har egen have med græsplæne, et lille skovareal, to drivhuse samt en bod ved vejen, hvor der sælges frugt fra Nygårdens Gårdbutik og frugtplantage. Der er ikke langt ned til centrum, hvor der findes cafeer, restauranter og butikker.

Målgruppe

For information om målgruppen til Egebjergvej, kan du besøge Tilbudsportalen.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Kontakt os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301 © GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 107Egebjergvej

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.