Granhus

Granhus paragraf 107 botilbud Granhøjen

Granhus er et midlertidigt botilbud jf. SEL § 107

Granhus ligger naturskønt i Annebergparken lige udenfor Nykøbing Sjælland, og en kort gåtur på 10 minutter gennem Grønnehaveskoven bringer dig til centrum i Nykøbing.

Læs denne artikel om åbningen af Granhus, hvor du også kan læse mere om botilbuddet.

Botilbud

Der er 16 værelser. Granhus er en del af det tidligere psykiatriske hospital med værelser, fællesrum, køkken og grønne fællesarealer. Beboerne tilbereder, i fællesskab med personalet, de daglige måltider. Beboerne kan vælge at spise i Tjørneparkens cafeteria efter behov. Her er der desuden mulighed for, i hyggelige rammer, at mødes med andre beboere fra Granhøjens botilbud, samt at få sig et slag billard og deltage i banko.

Omgivelser

Granhus er beliggende i Annebergparken, der ligger i udkanten af Nykøbing Sjælland. Området har tidligere huset psykiatrisk hospital. Annebergparken er bygget som en lille by med små veje og grønne arealer. Granhus ligger en kort gåtur fra centrum i Nykøbing Sjælland og samtidig tæt på naturskønne omgivelser som Grønnehaveskoven og Isefjorden.

Målgruppe

Granhus er målrettet borgere, mellem 18 og 70 år, med særlige sociale problemer og som på grund af disse vanskeligheder ikke kan klare sig uden støtte.

Link til Granhus på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

 

 

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL §107Granhus