Rørmosegård er et botilbud jf. SEL §§ 107 og 108

Rørmosegård ligger lidt uden for Nykøbing Sj. Her bor unge mennesker, som ofte starter i beskæftigelse på en af de socialt ansvarlige virksomheder Nygårdens Gårdbutik eller Hotel du Vest. Rørmosegård ligger i smukke omgivelser med egen sø og tulipantræer, og her har de fokus på at finde ro i naturen og omgivelserne omkring dem. 

Botilbud

Rørmosegård er en stråtækt og idyllisk gård, der for nylig er blevet moderniseret, så boligen rummer alle moderne faciliteter. Blandt andet er der i boligen et lækkert spabad, der bliver benyttet af beboerne i dagligdagen og indgår som en del af behandlingen.

På Rørmosegård er der 4 godkendte pladser til længerevarende botilbud § 108 og 3 til midlertidigt botilbud § 107.

Omgivelser

Rørmosegård er beliggende i naturskønne omgivelser, og der er en stor og smuk have, som er designet specifikt til at hjælpe beboerne af med stress og uro. Haven er 1,5 hektar og ligger umiddelbart i forbindelse med bostedet. Om sommeren er haven omdrejningspunktet for bostedet.

Målgruppe

For information om målgruppen til Rørmosegård, kan du besøge Tilbudsportalen.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 107Rørmosegård

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.