Søperlen

 Billede af søperlen botilbud 107 granhøjen sorø

Søperlen er et midlertidigt botilbud jf. SEL § 107

Søperlen ligger i Sorø. I Sorø kan de godt lide at spille krolf, det kan du læse om her. I samarbejde med botilbuddet Skovperlen, som også ligger i Sorø, driver de Nygården i Sorø, som er en socialt ansvarlig virksomhed 

Botilbud

Søperlen ligger mellem Slagelse og Sorø og har plads til seks beboere. Huset er i to plan – stue og 1. sal. Der er mulighed for adgang med kørestol i stueplan. Stueplanet indeholder en etværelses bolig og to toværelses boliger. Derudover er der fælles opholdsstue, køkken med adgang til fælles terrasse, to badeværelser, vaskerum og stor garage. Fra den store lyse entre er der adgang til 1. sal, som indeholder to badeværelser, et tekøkken og tre etværelsesboliger, hvoraf to af boligerne har adgang til egen stor altan og tekøkken.

Beboerne tilbydes undervisning en gang om ugen i dansk, matematik og engelsk efter eget valg. Derudover er der aktiviteter såsom gåture i skoven og ved Sorø Sø, fælles aftenhygge, diverse udflugter som biograf, café, sommerudflugt med de pårørende og  julefrokost med de pårørende.

På Søperlen spiser og lever man efter sunde principper. Hver beboer har egen maddag, og menuen fastsættes sammen med de øvrige beboere. På selve maddagen laves maden i samarbejde med en anden beboer eller medarbejder. Søperlen lægger vægt på at skabe en naturlig og god hverdag, som giver beboerne mulighed for tryghed og udvikling.

Omgivelser

Søperlen ligger i naturskønne omgivelser omkranset af skov og marker.

Målgruppe

Søperlen er et tilbud til voksne mellem mellem 30 til 60 år med anden udviklingsforstyrrelse, forandret virkelighedsopfattelse og andre psykiske vanskeligheder eller andre sociale problemer.

Link til Søperlen på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL §107Søperlen