Twillingegården paragraf 107 botilbud vig granhøjen

Twillingegården botilbud jf. SEL § 107

Twillingegården ligger i Kelstrup lige uden for Vig by. Her bor der primært unge mænd, som ofte arbejder som håndværkere og landmænd. Twillingegården huser også økologisk kvægavl som en af de mange beskæftigelsesmuligheder. På Twillingegården går de ofte forrest med at invitere resten af bostederne med på fisketur og organiserer fodboldkampe. 

Botilbud

Twillingegården er en stor landbrugsejendom bestående af et to-etagers stuehus med bl.a. åbent køkken-alrum, to opholdsstuer samt værelser til beboerne.

På Twillingegården er der 10 pladser fordelt på 6 værelser i hovedhuset. Værelserne er fordelt med nogle værelser på 1.sal; her er man tæt på fællesarealer og dermed medarbejderne. I sidebygningen er der flere værelser, og her er medarbejderne lidt længere væk, men stadig i huset. Går man over gårdspladsen, så er der to lejligheder, hvor et fælleskøkken er tilknyttet.

Omgivelser

Twillingegården har i sine næromgivelser desuden adgang til et 24 hektar stort område i naturskønne omgivelser.  Der er beskæftigelse indenfor landbrug på Twillingegården. Twillingegården drives nemlig som et økologisk landbrug. Vi opdrætter Herefordkvæg, som dels er til Granhøjens forbrug, men som også kan købes på Nygården og som bliver anvendt i de lækre Hotel du Vest burgere.

Målgruppe

For information om målgruppen til Skovgården, kan du besøge Tilbudsportalen her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 107Twillingegården

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.