Vesterbro er et midlertidigt botilbud jf. SEL § 107

Vesterbro ligger midt i Nykøbing Sj. på vejen Vesterbro. Granhøjens forstander bliver tit spurgt, om det er hende, der finder på navnene, og det kan hun desværre ikke prale af, da de fleste botilbud allerede har et navn, når Granhøjen overtager det – og andre gange ligger det lige højrebenet som i dette tilfælde med Vesterbro.

Botilbud

Vesterbro er beliggende i hjertet af Nykøbing Sjælland med værelser til beboerne, to opholdsrum, køkken og en dejlig, stor have.

Vesterbro består af to huse, der har plads til seks beboere. Her lægger vi vægt på en planlagt og struktureret dagligdag med forudsigelighed og tryghed. Vi opfordrer og motiverer beboerne til at deltage i Granhøjens forskellige motionstilbud, som f.eks. fodbold, rundbold og ture i motionscentret.

Omgivelser

Vesterbro er en stille oase midt i byens mylder. Der er ikke langt til gågadens caféer og butikker, biblioteket, svømmehallen og de mange andre aktiviteter, som Nykøbing Sj. byder på.

Målgruppe

For information om målgruppen til Vesterbro, kan du kontakte os på telefon 59932301 eller kontakt@granhojen.dk. Læs mere om Granhøjens målgruppe her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 107Vesterbro

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.