Vesterbro

Billede af vesterbro botilbud paragraf 107 nykøbing sj granhøjen

Vesterbro er et midlertidigt botilbud jf. SEL § 107

Vesterbro er genåbnet i slutningen af 2017 efter en lettere renovering. Bostedet ligger midt i Nykøbing Sj. på vejen Vesterbro. Forstanderen bliver tit spurgt, om det er hende, der finder på navnene, og det kan hun desværre ikke prale af, da de fleste botilbud allerede har et navn, når Granhøjen overtager det – og andre gange ligger det lige højrebenet som i dette tilfælde med Vesterbro.

Du kan komme med indenfor på botilbuddet Vesterbro til en snak med teamlederen i denne artikel på Livet på Granhøjen.

Botilbud

Vesterbro er beliggende i hjertet af Nykøbing Sjælland med værelser til beboerne, to opholdsrum, køkken og en dejlig, stor have.

Vesterbro består af to huse, der har plads til ti beboere. Her lægger vi vægt på en planlagt og struktureret dagligdag med forudsigelighed og tryghed. Vi opfordrer og motiverer beboerne til at deltage i Granhøjens forskellige motionstilbud, som f.eks. fodbold, rundbold og ture i motionscentret.

Omgivelser

Vesterbro er en stille oase midt i byens mylder. Der er ikke langt til gågadens caféer og butikker, biblioteket, svømmehallen og de mange andre aktiviteter, som Nykøbing Sj. byder på.

Målgruppe

Vesterbro er målrettet personer mellem 18 og 40 år, som kan have en socialt utilpassethed, kan have en personlighedsforstyrrelse og eller lettere organisk hjerneskade.

Link til Vesterbro på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

 

 

 

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL §107Vesterbro