Botilbud jf. SEL § 108

paragraf 108 botilbud

Længerevarende botilbud

Botilbud for voksne paragraf 108 længerevarende botilbud er målrettet personer med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. 

Granhøjen har lige nu i alt ni botilbud, man kan vælge imellem, hvis man er tilkendt et paragraf 108 botilbud efter Serviceloven. De ni steder ligger geografisk spredt ud i Vestsjælland.

Vil du vide mere? Læs mere om livet på Granhøjen her eller:

Bolig og omgivelser er vigtig

Boligen og omgivelserne er vigtige for, at man kan føle sig hjemme og skabe sin egen identitet. Boligen udgør derfor en vigtig del af det terapeutiske arbejde på Granhøjen. Der bliver lagt stor vægt på, at alle beboere på Granhøjen oplever at have et hjem, som giver dem daglig glæde, socialt samvær, et tilhørsforhold og stolthed.

Boligen er kun en del af behandlingsforløbet – du kan læse mere om behandlingen, og det samarbejde, Granhøjen har med Skovhus Privathospital om beboernes psykiatriske behandling. Når man er indskrevet på Granhøjen vil der også altså være et forløb med enten STU, uddannelse, aktivering eller beskæftigelse, da det giver adgang til succesoplevelser og til nye erfaringer.

Granhøjens botilbud er geografisk placeret i Odsherred, Holbæk og Sorø, og varierer i størrelse og omfatter både ejendomme i byen og landejendomme smukt beliggende med jord og dyrehold. Der bliver lagt stor vægt på, at alle boliger er pæne og velholdte med gode møbler og kunst på væggene.

Granhøjen tilbyder også midlertidige botilbud samt selvstændige boliger til voksne, der ønsker at bo alene, men har en lidelse, der gør, at de ikke kan klare sig uden støtte.

Granhøjens opholdssted for voksne paragraf 108 botilbud

Du kan læse mere om hvert enkelt opholdssted for voksne paragraf 108 botilbud ved at trykke dig videre:

Eskilhus

Opholdssted for voksne i Kr. Eskilstrup ved Tølløse

Grundtvigsvej

Opholdssted for voksne i hjertet af Nykøbing Sj.

Skovperlen

Opholdssted for voksne i Sorø

Tjørneparken

Opholdssted for voksne i Nr. Asmindrup

Elmegården

Opholdssted for voksne i Nr. Asmindrup

Kollegiet Kingosvej

Nykøbing Sj.
Billede af Opholdssted for voksne paragraf 108 længerevarende botilbud Granhøjen Tjørneparken

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbud – Botilbud jf. SEL § 108