Længerevarende botilbud

Botilbud for voksne paragraf 108 længerevarende botilbud er målrettet personer med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne.

Granhøjen har lige nu i alt ni botilbud, man kan vælge mellem, hvis man er tilkendt et paragraf 108 botilbud efter Serviceloven. De ni steder ligger geografisk spredt ud på Vestsjælland.

Vil du vide mere? Læs mere om livet på Granhøjen her eller:

Længerevarende botilbud (§ 108) og behandlingsforløbet

Boligen og omgivelserne er vigtige for, at man kan føle sig hjemme og skabe sin egen identitet. Boligen udgør derfor en vigtig del af det terapeutiske arbejde på Granhøjen. Der bliver lagt stor vægt på, at alle beboere på paragraf 108-botilbud under Granhøjen oplever at have et hjem, som giver dem daglig glæde, socialt samvær, et tilhørsforhold og stolthed.

Boligen er kun en del af behandlingsforløbet – du kan læse mere om behandlingen, og det samarbejde, Granhøjen har med Skovhus Privathospital om beboernes psykiatriske behandling. Når man er indskrevet på Granhøjen vil der også altså være et forløb med enten STU, uddannelse, aktivering eller beskæftigelse, da det giver adgang til succesoplevelser og til nye erfaringer.

Granhøjens botilbud er geografisk placeret i Odsherred, Holbæk og Sorø, og varierer i størrelse og omfatter både ejendomme i byen og landejendomme smukt beliggende med jord og dyrehold. Der bliver lagt stor vægt på, at alle boliger er pæne og velholdte med gode møbler og kunst på væggene.

Granhøjen tilbyder ikke kun længerevarende botilbud (§ 108), men også midlertidige botilbud samt selvstændige boliger til voksne, der ønsker at bo alene, men har en lidelse, der gør, at de ikke kan klare sig uden støtte.

Granhøjens paragraf 108 botilbud (§ 108) – opholdssteder for voksne

Du kan læse mere om hvert enkelt opholdssted for voksne paragraf 108 botilbud ved at trykke dig videre:

Eskilhus

Opholdssted for voksne i Kr. Eskilstrup ved Tølløse

Grundtvigsvej

Opholdssted for voksne i hjertet af Nykøbing Sj.

Skovperlen

Opholdssted for voksne i Sorø

Tjørneparken

Opholdssted for voksne i Nr. Asmindrup

Elmegården

Opholdssted for voksne i Nr. Asmindrup

Kollegiet Kingosvej

Nykøbing Sj.

Granhøjens Skæve Boliger

Primært i Odsherred

Beboere på et af botilbuddene under Granhøjen får en behandling, der består af følgende:

Opholdssted for voksne paragraf 108 tjørneparken

Hvad er et paragraf 108 botilbud jf. Serviceloven?

Botilbud under § 108 i Serviceloven bruges til længerevarende ophold. Botilbuddene er målrettet personer med betydelig og varig nedsat fysisk/psykisk funktionsevne, og som pga. dette har behov for omfattende hjælp i dagligdagen eller pleje, omsorg og behandling.

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbud – Botilbud jf. SEL § 108

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.