Elmegården

Elmegården paragraf 108 botilbud asmindrup Granhøjen Tjørneparken

 

Elmegården er et længerevarende botilbud jf. SEL §108

Elmegården er lige nu det nyeste af Granhøjens § 108 botilbud. Elmegården ligger lige ved stationen i Nr. Asmindrup. Elmegården har i hverdagen et tæt samarbejde med Tjørneparken, og Elmegården er også med til sjove arrangementer som småkagebagning og julefrokosthygge på Tjørneparken. I 2017 fejrede de juleaften med Omsorgscenteret – det kan du læse om her.

Du kan også se billeder fra indvielsen af Elmegården på siden Livet på Granhøjen ved at klikke her.

Botilbud

Elmegården var tidligere et plejehjem, og det er opdelt i 3 afdelinger med plads til 4 i hver afdeling. Til hver afdeling er der et lille køkken, som giver beboerne mulighed for at dele sig op i små grupper og lave deres egen mad. Derudover er der 2 store fællesrum samt et større køkken, hvor der dagligt bliver lavet mad i fællesskab med personalet.

Elmegården er et særligt plejehjem, hvor der værnes om sjælen og det gode humør, og hvor der er plads til individualister. Et levende miljø, hvor alle bidrager efter lyst og evne, og hvor viljen til at ville vurderes højere end evnen til at kunne.

Omgivelser

Elmegården er placeret centralt i Nr. Asmindrup med naturskønne omgivelser og tæt på stationen. Til stedet hører desuden en større gammel have med frugttræer og køkkenhave.

I haven er der desuden blevet lavet boldbane, så det er her hele Granhøjen samles til rundbold og fodbold.

Målgruppe

Elmegården er en afdeling under Tjørneparken, som er et døgntilbud målrettet beboere mellem 18 og 70 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Link til Elmegården på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

 

 

© GranhøjenOpholdssted for voksne (108 botilbud) – Elmegården. Kontakt os på kontakt@granhojen.dk eller 59932301.