Eskilhus

 eskilhus paragraf 108 botilbud granhøjen

Eskilhus er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Eskilhus var tidligere et plejehjem i Kr. Eskilstrup ved Tølløse. I beskæftigelsen på Eskilhus udfører de bl.a. møbler af genbrugsmaterialer – læs om det på siden Livet på Granhøjen her. Bostedet Eskilhus er åbnet i 2015, og du kan læse en nyhed om åbningen her.

Botilbud

Eskilhus fungerede tidligere som plejehjem, og det er fortsat en slags særligt plejehjem. Her værnes om et levende miljø, hvor alle bidrager efter lyst og evne, og hvor viljen til at ville vurderes højere end evnen til at kunne.

Bygningen er løbende blevet renoveret med respekt for den oprindelige arkitektur. Huset indeholder 16 værelser i hovedbygningen, to opholdsstuer, fælleskøkken og festlokale. Der er også en stor have med hyggekroge og spiseplads.

Socialtilsyn Hovedstaden har i efteråret 2016 godkendt 10 ekstra pladser på Eskilhus. Pladserne består af 10 små lejligheder, der ligger ved siden af hovedbygningen. Lejlighederne kommer løbende til at indgå i driften, efterhånden som de bliver klar til overtagelse.

Omgivelser

Eskilhus er beliggende centralt i Kr. Eskilstrup udenfor Tølløse med naturskønne omgivelser.

Målgruppe

Eskilhus er et tilbud til voksne mellem 18 og 70 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne, der har behov for varig omsorg og pleje.

Søg og find Eskilhus på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Har du nogen spørgsmål? Kontakt os på kontakt@granhojen.dk eller 59932301.

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 108Eskilhus