Gymnastikhus er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Som navnet leder tankerne hen på, så er botilbuddets fysiske rammer et gammelt gymnastikhus i Annebergparken, som tidligere har været en stor by fyldt med sociale tilbud, som ligger lige udenfor Nykøbing Sj.

Botilbud

Gymnastikhus er et botilbud med plads til tre beboere. Alle tre lejligheder har et soveværelse og en stue samt eget badeværelse. Der er en fælles TV-stue, og et fælleskøkken med spiseplads.

Ejendommen ligger midt i det naturskønne Annebergparken, som har Grønnehaveskoven og Isefjorden i en radius af fem minutter til fods. Gymnastikhus er et særligt botilbud, hvor der værnes om det gode humør, og der er et levende miljø, hvor alle bidrager efter lyst og evne.

Omgivelser

Gymnastikhus ligger midt i Annebergparken tæt ved REBOA Rehabiliterings- og aktivitetscenter, så der behøver ikke være langt i beskæftigelse. Annebergparken er omkranset af skov og smukke Isefjorden.

Målgruppe

For information om målgruppen til Gymnastikhus, kan du besøge Tilbudsportalen her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 108Gymnastikhus

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.