Gymnastikhuset er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Gymnastikhuset er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Som navnet leder tankerne hen på, så er botilbuddets fysiske rammer et gammelt gymnastikhus i Annebergparken, som tidligere har været en stor by fyldt med sociale tilbud, som ligger lige udenfor Nykøbing Sj. Botilbud Gymnastikhuset er et botilbud med plads til tre beboere.

Alle tre lejligheder har et soveværelse og en stue samt eget badeværelse. Der er en fælles TV-stue, og et fælleskøkken med spiseplads.

Ejendommen ligger midt i det naturskønne Annebergparken, som har Grønnehaveskoven og Isefjorden i en radius af fem minutter til fods. Gymnastikhuset er et særligt botilbud, hvor der værnes om det gode humør, og der er et levende miljø, hvor alle bidrager efter lyst og evne.

Omgivelser Gymnastikhuset ligger midt i Annebergparken tæt ved REBOA Rehabiliterings- og aktivitetscenter, så der behøver ikke være langt i beskæftigelse. Annebergparken er omkranset af skov og smukke Isefjorden. Målgruppe Gymnastikhuset er målrettet beboere mellem 18 og 60 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Nedsættelsen kan skyldes medført eller erhvervet hjerneskade, opmærksomhedsforstyrrelse, autismespektrum, asperger mm. Link til Gymnastikhuset på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

© Granhøjen – Opholdssted for voksne (108 botilbud) – Gymnastikhuset. Kontakt os på kontakt@granhojen.dk eller 59932301.