Skovperlen

Skovperlen paragraf 108 botilbud sorø granhøjen opholdssted

Skovperlen er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Skovperlen ligger i Sorø tæt ved botilbuddet Søperlen, som der er et tæt sammenhold med. Skovperlen samarbejder med Falkevejens værksteder, hvor beboerne får en meningsfuld beskæftigelse i dagtimerne, bl.a. med at skabe nye og spændende upcycling-produkter. Her på Livet på Granhøjen kan du læse en artikel om fuglehusene, som er et af de upcycling-projekter, de har haft stor succes med i Sorø.

Botilbud

Skovperlen består af tre etager; kælder, stue og 1. sal. Der er plads til 7 beboere i alderen 18 år og opefter. Hvert værelse er gennemsnitligt 18 m2. Derudover er der fælleskøkken, rengøringsrum, kontor, spise- og dagligstue med direkte udsyn til skov og marker.

Beboerne tilbydes undervisning en gang om ugen i dansk, matematik eller engelsk efter eget valg. Derudover er der aktiviteter, såsom gåture i skoven og ved Sorø sø, og fælles aftenhygge, diverse udflugter som biograf, café, sommerudflugt med de pårørende, og julefrokost med de pårørende og julegaveindkøb.

På Skovperlen spiser og lever man efter sunde principper. Hver beboer har egen maddag, og menuen fastsættes sammen med de øvrige beboere. På selve maddagen laves maden i samarbejde med en anden beboer eller medarbejder. 

Omgivelser

Skovperlen ligger i naturskønne omgivelser omgrænset af skov og marker. Ejendommen ligger mellem Slagelse og Sorø med gode busforbindelser.

Målgruppe

Skovperlen er målrettet beboere mellem 18 og 60 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Søg og find Skovperlen på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 108Skovperle