Skovperlen

Skovperlen paragraf 108 botilbud sorø granhøjen opholdssted

Skovperlen er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Skovperlen ligger i Sorø tæt ved botilbuddet Søperlen og den socialt ansvarlige virksomhed Nygården. Her hygger de i juledagene, hvor de bl.a. holder julestue på Nygården, hvor lokalsamfundet inviteres indenfor – læs om det på Livet på Granhøjen her.

Botilbud

Skovperlen består af tre etager; kælder, stue og 1. sal. Der er plads til 7 beboere i alderen 18 år og opefter. Hvert værelse er gennemsnitligt 18 m2. Derudover er der fælleskøkken, rengøringsrum, kontor, spise- og dagligstue med direkte udsyn til skov og marker.

Beboerne tilbydes undervisning en gang om ugen i dansk, matematik eller engelsk efter eget valg. Derudover er der aktiviteter, såsom gåture i skoven og ved Sorø sø, og fælles aftenhygge, diverse udflugter som biograf, café, sommerudflugt med de pårørende, og julefrokost med de pårørende og julegaveindkøb.

På Skovperlen spiser og lever man efter sunde principper. Hver beboer har egen maddag, og menuen fastsættes sammen med de øvrige beboere. På selve maddagen laves maden i samarbejde med en anden beboer eller medarbejder. Skovperlen samarbejder med den socialt ansvarlige virksomhed Nygårdens Gårdbutik i Sorø, hvor beboerne får en meningsfuld beskæftigelse i dagtimerne.

Omgivelser

Skovperlen ligger i naturskønne omgivelser omgrænset af skov og marker. Ejendommen ligger mellem Slagelse og Sorø med gode busforbindelser.

Målgruppe

Skovperlen er målrettet beboere mellem 18 og 60 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Link til Skovperlen på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL §108Skovperlen