Granhøjen paragraf 107 botilbud skovperlen

Skovperlen er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Skovperlen ligger i Sorø tæt ved botilbuddet Søperlen, som der er et tæt sammenhold med. Skovperlen samarbejder med Falkevejens værksteder, hvor beboerne får en meningsfuld beskæftigelse i dagtimerne, bl.a. med at skabe nye og spændende upcycling-produkter. Her på Livet på Granhøjen kan du læse en artikel om fuglehusene, som er et af de upcycling-projekter, de har haft stor succes med i Sorø.

Botilbud

Skovperlen består af tre etager; kælder, stue og 1. sal. Der er plads til 7 beboere i alderen 18 år og opefter. Hvert værelse er gennemsnitligt 18 m2. Derudover er der fælleskøkken, rengøringsrum, kontor, spise- og dagligstue med direkte udsyn til skov og marker.

Beboerne tilbydes undervisning en gang om ugen i dansk, matematik eller engelsk efter eget valg. Derudover er der aktiviteter, såsom gåture i skoven og ved Sorø sø, og fælles aftenhygge, diverse udflugter som biograf, café, sommerudflugt med de pårørende, og julefrokost med de pårørende og julegaveindkøb.

På Skovperlen spiser og lever man efter sunde principper. Hver beboer har egen maddag, og menuen fastsættes sammen med de øvrige beboere. På selve maddagen laves maden i samarbejde med en anden beboer eller medarbejder.

Omgivelser

Skovperlen ligger i naturskønne omgivelser omgrænset af skov og marker. Ejendommen ligger mellem Slagelse og Sorø med gode busforbindelser.

Målgruppe

For information om målgruppen til Skovperlen, kan du besøge Tilbudsportalen her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 108Skovperlen

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.