Billede af søperlen botilbud 107 granhøjen sorø

Søperlen er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Søperlen ligger i Sorø. I Sorø kan de godt lide at spille krolf, det kan du læse om her. Søperlen samarbejder tæt med botilbuddet Skovperlen, som også ligger i Sorø lidt længere nede ad vejen mod skoven.

Botilbud

Søperlen ligger mellem Slagelse og Sorø og har plads til syv beboere. Huset er i to plan – stue og 1. sal. Der er mulighed for adgang med kørestol i stueplan. Stueplanet indeholder en etværelses bolig og to toværelses boliger. Derudover er der fælles opholdsstue, køkken med adgang til fælles terrasse, to badeværelser, vaskerum og stor garage. Fra den store lyse entre er der adgang til 1. sal, som indeholder to badeværelser, et tekøkken og tre etværelsesboliger, hvoraf to af boligerne har adgang til egen stor altan og tekøkken.

Beboerne tilbydes undervisning en gang om ugen i dansk, matematik og engelsk efter eget valg. Derudover er der aktiviteter såsom gåture i skoven og ved Sorø Sø, fælles aftenhygge, diverse udflugter som biograf, café, sommerudflugt med de pårørende og  julefrokost med de pårørende.

På Søperlen spiser og lever man efter sunde principper. Hver beboer har egen maddag, og menuen fastsættes sammen med de øvrige beboere. På selve maddagen laves maden i samarbejde med en anden beboer eller medarbejder. Søperlen lægger vægt på at skabe en naturlig og god hverdag, som giver beboerne mulighed for tryghed og udvikling.

Omgivelser

Søperlen ligger i naturskønne omgivelser omkranset af skov og marker.

Målgruppe

For information om målgruppen til Søperlen, kan du besøge Tilbudsportalen her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 108Søperlen

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.