Opholdssted for voksne paragraf 108 tjørneparken

Tjørneparken er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Tjørneparken har to afdelinger, som i daglig tale kaldes “Nord” og “Syd”. Sidste jul holdte de traditionen tro julefrokost med de pårørende, det kan du læse om på Livet på Granhøjen her.

Botilbud

Tjørneparken ligger i Nr. Asmindrup. Bygningerne er renoveret i 2009 og tilbyder 51 pladser fordelt på store, handicapvenlige værelser med eget bad og toilet, store fællesarealer med fælleskøkken, spisestue, tv-stue m.m.

På Tjørneparken er der to afdelinger med værelser. Der er derudover syv selvstændige boliger ved siden af. Alle værelser har eget bad, der er handicapvenligt. De selvstændige boliger er også indrettet med store rum, og plads til hjælpemidler.

Hverdagen på Tjørneparken er struktureret ud fra den enkeltes ressourcer og behov, og den indsats, der tilbydes, er planlagt i forhold til aktuelle handleplansmål, så vi sikrer, at der arbejdes kontinuerligt med de opstillede mål.

Omgivelser

Tjørneparken er placeret centralt i Nr. Asmindrup med naturskønne omgivelser og i gåafstand til stationen. Der bliver dagligt gået ture – f.eks. op til den lokale kirke i Nørre Asmindrup.

Målgruppe

For information om målgruppen til Tjørneparken, kan du besøge Tilbudsportalen her.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om tilbuddet, og om der er ledige pladser.

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 108Tjørneparken

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.