Tjørneparken

Paragraf 108 botilbud tjørneparken nr. asmindrup

Tjørneparken er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108

Tjørneparken har to afdelinger, som i daglig tale kaldes “Nord” og “Syd”. Sidste jul holdte de traditionen tro julefrokost med de pårørende, det kan du læse om på Livet på Granhøjen her.

Botilbud

Tjørneparken ligger i Nr. Asmindrup. Bygningerne er renoveret i 2009 og tilbyder 22 store, handicapvenlige værelser med eget bad og toilet, store fællesarealer med fælleskøkken, spisestue, tv-stue m.m.

På Tjørneparken er der to afdelinger – nord og syd – med værelser. Der er derudover syv selvstændige boliger ved siden af. Alle værelser har eget bad, der er handicapvenligt. De selvstændige boliger er også indrettet med store rum, og plads til hjælpemidler.

På Tjørneparken præges hverdagen af faste rutiner med morgenmad og pleje. Dem der kan, hjælper til med pasning af hus, have og høns. Der laves faste byture, og der arrangeres også udflugter til Tivoli og sommerhusferier.

Omgivelser

Tjørneparken er placeret centralt i Nr. Asmindrup med naturskønne omgivelser og i gåafstand til stationen. Der bliver dagligt gået ture – f.eks. op til den lokale kirke i Nørre Asmindrup.

Målgruppe

Tjørneparken er et døgntilbud målrettet beboere mellem 18 og 70 år med betydelig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Tjørneparken har også tilknyttet selvstændige boliger.

Søg og find Tjørneparken på Tilbudsportalen.

Granhøjen botilbud bolig beskæftigelse og behandling

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Ved spørgsmål kan du kontakte os her: kontakt@granhojen.dk eller på telefonnr.: 5993 2301

© GranhøjenBotilbudBotilbud jf. SEL § 108Tjørneparken