Granhøjens skæve boliger består af ca. 40 selvstændige boliger – både huse og lejligheder – som ligger spredt over et større geografisk område primært i Odsherred.
Tilbuddet har udgangspunkt i, at der både kan være tale om ind- eller udslusning til botilbud, og konstruktionen tager fagligt og praktisk udgangspunkt i en forståelse af, at tilbuddets målgruppe består af borgere, som i nogle tilfælde kun i meget begrænset omfang kan håndtere at bo i tæt relation med andre borgere.
Et tilbud under De Skæve Boliger giver således mulighed for at få støtte til at tilegne sig sociale færdigheder og kompetencer med udgangspunkt i, hvad der er muligt for den enkelte borger. Dette kan på længere sigt betyde, at det måske vil være muligt at indsluse borgeren i et botilbud. Ligeledes kan der være tale om udslusning for de borgere, der har tilegnet sig tilstrækkelige færdigheder til at prøve at bo i selvstændig bolig.
Der forefindes fysiske kontorfaciliter, hvor man også finder De Skæve Boligers fælleslokaler, hvor der løbende er fællesspisning med personaledækning. Det er i hverdagen en stor del af personalets opgave at støtte op omkring et socialt liv. Dette kan f.eks. være fodbold, gåture, ferieture og fællesspisning.
Mere information
- På Tilbudsportalen kan du se tilsynsrapporter og mere information om målgruppen.
- Se alle vores § 107-tilbud.
- Se alle vores § 108-tilbud.
- Læs om hverdagen og pædagogikken på Granhøjens botilbud.
Målgruppevurdering og visitation
Har du en henvendelse angående en målgruppevurdering vedrørende en ny potentiel beboer eller omkring en i forvejen indskrevet borger, er du velkommen til at tage direkte kontakt til sagsbehandlerteamet.
Vær opmærksom på, at du ikke bør skrive oplysninger, som er følsomme eller fortrolige. Her kan du i stedet anvende denne eksterne sikre side.
Online åbent hus i Granhøjens Skæve Boliger
Vi har netop haft premiere på et nyt koncept, som vi håber på at kunne invitere til flere af efterhånden:
Online Åbent Hus, som denne første gang blev afholdt på Granhøjens Skæve Boliger.
Her kunne man møde Michell, der er nuværende beboer i de Skæve boliger; Frederik Lebjerg, der er faglig pædagogisk konsulent; og Sabine Bech, der er sagsbehandler. Arrangementet varede en halv time, og du kan se eller gense det her.