Grundtvigsvej (SEL § 108)

Grundtvigsvej er et længerevarende botilbud jf. SEL § 108, som ligger i hjertet af Nykøbing Sjælland tæt på byens hyggelige gågade.

Grundtvigsvej er en villa hvor beboerne bor på deres eget værelse og deler køkken og badeværelser. I tilknytning til villaen er også seks selvstændige lejligheder, som ligger 200 meter fra hovedbygningen. Når man bor i en af lejlighederne, er man dog stadig en del af fællesskabet.

Villaen på Grundtvigsvej er samlingspunktet for alle beboerne, hvor fællesområderne består af køkken og opholdsstuer, og til ejendommen hører også en dejlig, lukket have med et hyggeligt gårdmiljø, hvor der blandt andet grilles om sommeren.

På Grundtvigsvej har vi et levende miljø, hvor alle bidrager efter lyst og evne.

Mere information

Målgruppevurdering og visitation

Har du en henvendelse angående en målgruppevurdering vedrørende en ny potentiel beboer eller omkring en i forvejen indskrevet borger, er du velkommen til at tage direkte kontakt til sagsbehandlerteamet.

Granhøjens kontaktmail og sagsbehandlernes individuelle mailadresser er opsat som sikker mail, så vi sikrer, at persondata behandles sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.