Granhøjens miljøgruppe affaldsindsamling4

Kom helt tæt på vores hverdag

Granhøjen har omkring 150 beboere, og det betyder en hverdag med mange aktiviteter. Vi har en lang række fælles traditioner og begivenheder – fra beskæftigelse og sundhedsinitiativer til sociale arrangementer.

Dem vil vi gerne dele med hinanden og med jer, og derfor har vi valgt at præsentere stort og småt om livet på Granhøjen på www.livetpaagranhojen.dk.

Vil du vide mere om hverdagen på Granhøjen?

Livet på Granhøjen

Livet på Granhøjen er en hjemmeside om og for alle på Granhøjen og for alle med interesse for psykiatrien og det specialiserede socialområde. Livet på Granhøjen bliver løbende opdateret med nye historier, længere artikler, fotoserier, videoklip og andre elementer, der fortæller om vores hverdag. Alle beboere og medarbejdere er med til at finde de gode historier i samarbejde med redaktionen for Livet på Granhøjen.

Følg med i vores forskellige aktiviteter

Artiklerne handler om mange forskellige ting: juletraditionerpå arbejde på DalhøjgårdSankthanshøjskoleopholden tur på Bakken og andre hverdagsbegivenheder på Granhøjen.

På bloggen kan du se billedserier fra de forskellige aktiviteter, der foregår på Granhøjen. Du kan f.eks. se en billedserie af beboere fra Skovperlen og Søperlen i Sorø, der går til krolf i den lokale idrætsforening, og billeder fra deres julestue på Nygården.

Botilbuddene kommer på skift med et billedindlæg, som fortæller en historie fra hverdagen – så hold øje med Livet på Granhøjen.

Følg med i Livet på Granhøjen her: www.livetpaagranhojen.dk

© GranhøjenPårørende – Livet på Granhøjen

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.