Din mening tæller

Granhøjen har stort fokus på kommunikationen og samarbejdet med dig som pårørende.

Granhøjen udfører hvertandet år en pårørendetilfredshedsundersøgelse, hvor du har mulighed for at give din mening til kende og hjælpe os med at blive endnu bedre. Besvarelserne samles ind lige omkring den årlige julefrokost i bostederne, hvor beboernes pårørende og netværk også inviteres.

Vil du høre mere om undersøgelsen eller har du andre spørgsmål? 

Seneste tilfredshedsundersøgelse

Sidste tilfredshedsundersøgelse blev udført i slutningen af 2017, hvor 91 % af de pårørende tilkendegav tilfredshed med beboerens ophold på Granhøjen. Du kan læse alle resultaterne fra undersøgelsen her: Granhøjens pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017

Vores spørgsmål – dine svar

Tilfredshedsundersøgelsen er en kvantitativ anonym spørgeskemaundersøgelse, som uddeles til pårørende til beboere på Granhøjen hvert andet år.

Din besvarelse er unik og uvurderlig viden for os i vores samarbejde med dig og i behandlingen af din pårørende på Granhøjen.

Du kan se resultatet af Granhøjens pårørendetilfredshedsundersøgelse 2017.

© GranhøjenPårørende – Pårørendeundersøgelse

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.