Granhøjen arbejder med CSR og bæredygtighed

Vi skal passe på naturen, miljøet og hinanden!

Det at passe på naturen, bruge ressourcerne rigtigt og at genbruge har været vigtigt siden Granhøjen blev stiftet for mere end 30 år siden. Det handler om bæredygtighed, men man kunne også sige, at det handler om ansvar.

Granhøjen har altid bygget på tanken om bæredygtighed. Det gennemsyrer både vores pædagogiske tilgang, og den måde vi gennem 30 år har opbygget driften af vores virksomhed. Det at tage ansvar er en af de vigtigste forudsætninger for at være en del af et fællesskab. Samtidig er det fundamentet for en sund og fremtidsparat virksomhed.

Det er ikke resultatet i morgen, der er i fokus, når vi taler bæredygtighed på Granhøjen. Derfor skal vi også tillade os at bruge lidt ekstra tid og måske
ressourcer på bæredygtighed. Det gælder ikke bare, når det handler om natur og miljø, men også om mennesker. Vi tror på varige forandringer frem for blot adfærdsregulering, når det gælder arbejdet med vores beboere. Varige forandringer er tidskrævende, fordi det kræver en ændring af forståelsen for egne handlinger. Men når først det sker, så er det en varig forandring. Det har selvsagt stor betydning for den enkelte, men også for samfundet.

Og de senere år har både medarbejdere og beboerne virkelig taget ansvar for arbejdet med bæredygtighed.  Det har vi skrevet et helt magasin om, fordi vi gerne vil anerkende indsatsen hos beboere og ansatte og for at inspirere andre.

Læs vores CSR-magasin her og kontakt os endelig, hvis I vil vide mere om vores arbejde med bæredygtighed.

 

granhøjen csr magasin for en bæredygtig fremtid