Indbydelse til pinsebasar

Skrevet


Invitation til Pinsebasar

Vi har netop afholdt den årlige pårørendedag på Granhøjen med stort fremmøde og opbakning. Derfor glæder det os at kunne invitere de pårørende til endnu et arrangement, hvor vi har mulighed for at ses i lidt andre rammer end sædvanlig.

På Granhøjen har vi hvert år nogle større arrangementer, hvor vi mødes på tværs af botilbud, med pårørende, omgangskreds og med glade mennesker, som lægger vejen forbi vores åbne arrangement. Det er altid hyggeligt og der opstår gode snakke, derfor håber vi, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Nygården til Pinsebasar.

I weekenden 8. og 9. juni holder Granhøjen og Granhøjens Rehabiliterings- og aktivitetscenter (REBOA) i samarbejde Pinsebasar på Nygårdens Gårdbutik.

Mange beboere fra Granhøjen arbejder på Nygården enten i gårdbutikken eller frugtplantagen, og Pinsebasar er derfor en oplagt mulighed for at invitere jer til at opleve Nygården.

Der vil være mange forskellige boder fra lokalområdet og mulighed for køb af mad, kaffe og kage og masser af god stemning. 

Alle botilbud er involveret i afholdelsen af Pinsebasaren på Nygården. Der er nemlig mange forskellige jobs og opgaver for at sådan et arrangement kan løbe af stablen. Alt fra opstilling af boder, til parkering, oprydning, salg af mad, kaffe og kage, spille musik – og så er der alle dem, der til dagligt har arbejde på Nygården, som også denne weekend står klar til at tage imod Nygårdens kunder og alle Pinsebarens besøgende.

Tidspunkt: Lørdag den 8. juni og søndag den 9. juni 2019, kl. 10-16 begge dage. Adresse: Højbyvej 18, 4500 Nykøbing Sjælland.

Der vil løbende komme mere information om Pinsebasar på www.nygaardenfrugt.dk.

Vi håber, I har tid og lyst til at kigge forbi til et garanteret hyggeligt arrangement.

Læs invitation til pårørende her: Invitation til Pinsebasar 2019