JOB PÅ GRANHØJEN

Søg job hos os

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere til vores tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til socialt udsatte og psykisk sårbare mennesker. Granhøjens personale bliver uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres med beboerne, mellem kolleger og på ledelsesniveau i Granhøjen.

Du kan se vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning via vores jobside, hvor der også kommer jobopslag fra de fire andre virksomheder i koncernen. På karrieresiden kan du også oprette en jobagent, så du altid får besked om nye jobmuligheder hos os.

Granhøjen som arbejdsplads

Det er en tværfaglig medarbejderstab, der udgør Granhøjens personale, og alle bidrager med meget forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde.

Som en del af koncernen Gran Recovery and Health har Granhøjens bosteder en række forskellige samarbejdspartnere, som består af kendte og faste relationer, og som hver især er med til at skabe et godt og trygt miljø for vores beboere og et trygt og tilfredsstillende arbejdsmiljø for vores medarbejdere. For dig som medarbejder betyder det, at du ikke skal forholde dig til en masse ukendte kontakter i det offentlige, men kan fokusere på din kerneopgave og relationsarbejdet med beboerne, imens vores faste og kendte samarbejdspartnere varetager de omkringliggende opgaver.

Læs mere om vores samarbejdspartnere og koncernen Gran Recovery and Health.

 

 

© GranhøjenKommune Om Granhøjen – Job

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.