KOLLEGIET KINGOSVEJ

Kollegiet Kingosvej botilbud jf. SEL § 108

Kollegiet Kingosvej er et af de nyeste botilbud på Granhøjen. På Kollegiet Kingosvej bor man i selvstændige lejligheder. Her er altid mulighed for at være social med de andre i fællesarealerne, hvor der er stue og køkken med plads til, at alle kan samles til f.eks. aftensmaden eller en god film fredag aften.

 

Botilbud

Kollegiet Kingosvejbestår af flere selvstændige boliger, som giver mulighed for fællesskab og for alenetid. Fællesarealerne indbyder til socialt samvær og fællesskab på Kollegiet Kingosvej; her er et fælleshus med stue, køkken og personalekontor. Alle værelserne er omkring 9 kvm og har adgang til have.

 

Omgivelser

Kollegiet Kingosvej ligger centralt i Nykøbing Sjælland med mindre end fem minutter på gåben til tog- og busstation, indkøbsmuligheder og gågaden. Der er heller ikke mere end 10 minutter til Grønnehaveskoven.

 

Målgruppe

Vi er godkendt til at indskrive domfældte personer med udviklingshæmning, som er dømt til tilsyn eller anbringelse i socialt regi og evt. har en social og eller psykiatrisk problematik.

På Kollegiet Kingosvej kan vi indskrive beboere, der har en kommunal tilsynsdom type 2- 5 og dermed mulighed for håndtering af udgangsbekendtgørelsen.

For information om målgruppen til Kollegiet Kingosvej, kan du besøge Tilbudsportalen.

 

Kig med indenfor

Et ophold på et af botilbuddene under Granhøjen består af følgende:  

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.