Opholdssteder

Granhøjens opholdssteder

For ethvert menneske er det vigtigt at have et sted, hvor man kan føle sig hjemme – det giver plads og ro til at man kan udvikle sin egen identitet. Det er årsagen til, at boligen er en så stor og vigtig del af behandlingen og vores terapeutiske arbejde på Granhøjen. Vores mission er at sørge for, at alle beboere på Granhøjen oplever, at de har et rigtigt hjem. Et hjem, der giver dem daglig glæde, rum til socialt samvær, stolthed og et ægte tilhørsforhold.

Granhøjen tilbyder derfor både længerevarende og midlertidige opholdssteder, men også selvstændige boliger til voksne, der vil bo alene og ikke har brug for døgnstøtte, men som alligevel har brug for daglig støtte.

Vi har en lang række opholdssteder spredt over et større område af Sjælland; opholdsstederne befinder sig bl.a. i Odsherred, Holbæk og Sorø. De er forskellige – både i størrelse, tilbud og beliggenhed. F.eks. er der både opholdssteder på landet og i byen, så alle personligheder kan mødes individuelt og med et holistisk udgangspunkt.

Alle opholdssteder er indrettet som rigtige hjem. Her er møbler, kunst på væggene og plads til personlighed.