WEBINARER

Hos Granhøjen mener vi, at det altid skal være let og tilgængeligt at tilegne sig ny viden. Derfor afholder vi løbende webinarer, hvor man som deltager kan blive klogere på bestemte emner inden for psykiatrien. 

Webinarerne afholdes af fagpersoner med særlig ekspertise inden for det pågældende område, og undervisningen vil tage udgangspunkt i Granhøjens tilgang til psykiatrisk arbejde. 

Her på siden kan du se planlagte webinarer, som du kan tilmelde dig, tidligere afholdte webinarer og webinarer, som vi går og arbejder på, men som først bliver til et stykke ude i fremtiden. Hvis du gerne vil være sikker på at få besked, når vi opretter et nyt webinar, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her 

 

Kommende webinarer 

Vi vil løbende opdatere denne side, når vi planlægger nye webinarer. Hold øje her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få besked, når der er nye webinarer på vej. Du er også velkommen til at skrive ind med forslag til webinarer på webinar@gran-rh.dk

Tidligere webinarer og materiale 

9. februar 2022: kl. 10.00-10.45: Borderline i ICD 11 og ICD11

Dette er tredje webinar i rækken om borderline. 

I det meste af verden bruger vi WHO’s diagnosemanual ICD til at diagnosticere både somatiske og psykiske lidelser. Men vi bliver hele tiden klogere, og derfor skal manualen af og til opdateres.

Den nyeste version trådte i kraft 1. januar 2022, og det betyder ændringer i diagnosticeringen af personlighedsforstyrrelserne – herunder borderline-diagnosen, som vi allerede har afholdt to webinarer omkring.

Vi holder os naturligvis ajour med opdateringer i manualen på Granhøjen Specialpsykiatrisk Behandling, og det vil vi gerne invitere dig med til. Derfor afholder vi dette webinar i samarbejde med Skovhus Privathospital, hvor der vil være oplæg af psykiater og overlæge Linh Duong.

2. juni 2021 kl. 10.00-10.45: Borderline og hvad der virker 

Dette er andet webinar i rækken om borderline. 

Indhold: Denne gang handler det om, hvordan vi konkret arbejder med borderline på Granhøjen. Vi har mere end 30 års erfaring i at arbejde og lykkes med behandling af borderline-problematikkerne. Du vil høre oplæg af Maj-Britt Skødt, som er pædagog og afdelingsleder på Granhøjen, og som har særligt fokus på, indgående kendskab til og erfaring med mennesker, der kæmper med borderline. Du kan se webinaret her.

19. maj 2021 kl. 10.00-10.45: Borderline og udfordringerne 

Dette er første webinar i rækken om borderline.

Indhold: Kort introduktion til borderline og til personlighedsforstyrrelser generelt; oplæg af Maj-Britt Skødt om udfordringer, der kan være ved borderline-problematikkerne; særligt fokus på relationsmønstre, impulsivitet og selvskadende/selvbevarende adfærd; spørgsmål fra deltagere.  Du kan se webinaret her. 

Du kan læse mere om Granhøjens behandling af borderline i denne brochure. Du kan også besøge vores to botilbud, som har særligt fokus på mennesker med borderline, Rørmosegård (også på Tilbudsportalen) og Vesterbro (også på Tilbudsportalen).

Hvis du har spørgsmål til botilbud og behandling, er du velkommen til at ringe til Granhøjens sagsbehandlere på telefon 59932301. 

Hvis du ikke kan finde et webinar, som passer ind i din kalender, eller bare gerne vil høre mere om emner inden for psykiatrien, kan du lytte til podcasten ‘Specialpsykiatrisk Podcast’, som du finder lige her.

© GranhøjenWebinarer