WEBINARER

Webinarer om borderline

 

19. maj kl. 10.00-10.45: Borderline og udfordringerne

De kommende to webinarer handler om borderline. På første webinar får du en kort introduktion til borderline og til personlighedsforstyrrelser generelt. Dernæst skal det handle specifikt om de udfordringer, der kan være ved borderline-problematikkerne, og der vil være særligt fokus på relationsmønstre.

2. juni kl. 10.00-10.45: Borderline og hvad der virker

Denne gang handler det om, hvordan vi konkret arbejder med borderline på Granhøjen. Vi har mere end 30 års erfaring i at arbejde og lykkes med behandling af borderline-problematikkerne. På begge webinarer vil du høre oplæg af Maj-Britt Skødt, som er afdelingsleder på Granhøjen, og som har særligt fokus på, indgående kendskab til og erfaring med mennesker, der kæmper med borderline.

Du kan allerede nu tilmelde dig webinarrækken herunder

Når du har registreret din mailadresse, modtager du en bekræftelsesmail fra os, og inden webinaret vil du modtage det link, som du kan tilgå første webinar fra. Link til andet webinar i rækken modtager du også et par dage inden afholdelse.

Har du problemer med tilmelding eller spørgsmål til et webinar, så skriv endelig til os på webinar@gran-rh.dk.

Tilmeld dig webinar

* indicates required
Tilmeld mig Granhøjens nyhedsbrev

Webinarer fra Granhøjen

Hos Granhøjen mener vi, at det altid skal være let og tilgængeligt at tilegne sig ny viden. Derfor afholder vi løbende webinarer, hvor man som deltager kan blive klogere på bestemte emner inden for psykiatrien.

Webinarerne afholdes af fagpersoner med særlig ekspertise inden for det pågældende område, og undervisningen vil tage udgangspunkt i Granhøjens tilgang til psykiatrisk arbejde.

Hvis du ikke kan finde et webinar, som passer ind i din kalender, eller bare gerne vil høre mere om emner inden for psykiatrien, kan du lytte til podcasten ‘Specialpsykiatrisk Podcast’, som du finder lige her.

© GranhøjenWebinarer

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.