WEBINARER

Hos Granhøjen mener vi, at det altid skal være let og tilgængeligt at tilegne sig ny viden. Derfor afholder vi løbende webinarer, hvor man som deltager kan blive klogere på bestemte emner inden for psykiatrien. 

Webinarerne afholdes af fagpersoner med særlig ekspertise inden for det pågældende område, og undervisningen vil tage udgangspunkt i Granhøjens tilgang til psykiatrisk arbejde. 

Her på siden kan du se planlagte webinarer, som du kan tilmelde dig, tidligere afholdte webinarer og webinarer, som vi går og arbejder på, men som først bliver til et stykke ude i fremtiden. Hvis du gerne vil være sikker på at få besked, når vi opretter et nyt webinar, så kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her.  

 

Kommende webinarer 

2022: Borderline i ICD 11 (ikke skemalagt endnu) 

Dette bliver tredje webinar i rækken om borderline. 

Til januar træder WHO’s opdatering af den internationale diagnosemanual i kraft, og det kommer blandt andet til at have betydning for borderline-diagnosen. Det holder vi os naturligvis opdateret på, og det vil vi gerne invitere jer med til. Webinaret afholdes i samarbejde med Skovhus Privathospital, og der vil være oplæg af psykiater og overlæge Linh Duong. 

Hold øje her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være sikker på at få besked, når vi skemalægger dette webinar. 

Tidligere webinarer og materiale 

2. juni 2021 kl. 10.00-10.45: Borderline og hvad der virker 

Dette er andet webinar i rækken om borderline. 

Indhold: Denne gang handler det om, hvordan vi konkret arbejder med borderline på Granhøjen. Vi har mere end 30 års erfaring i at arbejde og lykkes med behandling af borderline-problematikkerne. Du vil høre oplæg af Maj-Britt Skødt, som er pædagog og afdelingsleder på Granhøjen, og som har særligt fokus på, indgående kendskab til og erfaring med mennesker, der kæmper med borderline. Du kan se webinaret her.

19. maj 2021 kl. 10.00-10.45: Borderline og udfordringerne 

Dette er første webinar i rækken om borderline.

Indhold: Kort introduktion til borderline og til personlighedsforstyrrelser generelt; oplæg af Maj-Britt Skødt om udfordringer, der kan være ved borderline-problematikkerne; særligt fokus på relationsmønstre, impulsivitet og selvskadende/selvbevarende adfærd; spørgsmål fra deltagere.  Du kan se webinaret her. 

Du kan læse mere om Granhøjens behandling af borderline i denne brochure. Du kan også besøge vores to botilbud, som har særligt fokus på mennesker med borderline, Rørmosegård (også på Tilbudsportalen) og Vesterbro (også på Tilbudsportalen).

Hvis du har spørgsmål til botilbud og behandling, er du velkommen til at ringe til Granhøjens sagsbehandlere på telefon 59932301. 

Hvis du ikke kan finde et webinar, som passer ind i din kalender, eller bare gerne vil høre mere om emner inden for psykiatrien, kan du lytte til podcasten ‘Specialpsykiatrisk Podcast’, som du finder lige her.

© GranhøjenWebinarer

Corona-retningslinjer
Vi prioriterer vores beboeres, personales og besøgendes sikkerhed. Derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer tæt, og tilpasser løbende vores foranstaltninger efter myndighedernes anbefalinger.