Dokumentation

Granhøjens botilbud og Løvdalens beskæftigelse og den koncern, vi er en del af – Gran Recovery and Health – er certificerede inden for kvalitetsledelse og FN’s verdensmål. Vi er desuden underlagt flere tilsyn og instanser og foretager derudover selv tilfredshedsundersøgelser. Her er det hele dokumenteret og samlet sammen med persondatapolitikker og whistleblowerordningen.

Tilsyn og kvalitet

Gran Recovery and Health og alle vores virksomheder er certificeret af DNV efter den internationale standard ISO 9001: 2015, som handler om kvalitetsledelse. Granhøjen arbejder derudover med tilsyn fra først og fremmest Socialtilsynet, men også en andre.

Verdensmål

Granhøjen blev i 2021 certificeret i FN’s verdensmål – specifikt verdensmål 3 og 4, som handler om sundhed og trivsel og kvalitetsuddannelse – sammen med resten af koncernen Gran Recovery and Health.

Tilfredshedsundersøgelser

Hvert eller hvert andet år foretages der tilfredshedsundersøgelser blandt Granhøjens beboere og deres pårørende, så vi løbende kan forbedre vores arbejde og vores medarbejderes kompetencer.

Whistleblowerordning

Her finder du vores whistleblowerordning, som er administreret af revisionsfirmaet Deloitte. Ordningen er tilgængelig for både beboere og pårørende, medarbejdere og udenforstående.

Persondatapolitik

Her kan de se, hvilke personoplysninger vi indsamler; hvad vi bruger dem til og hvorfor; hvem der behandler dem og hvordan. Vi har samlet persondatapolitikker for alle virksomheder i koncernen her.

Cookiepolitik

Vi følger EU’s lovgivning på området på alle vores hjemmesider og selvfølgelig også her. Her kan du læse cookiepolitikken i sin helhed, ligesom du kan finde og ændre i dit samtykke, så tit du vil.