Beskyttet beskæftigelse (SEL § 103)

Granhøjens beboere og andre borgere har mulighed for at bruge egne ressourcer og kompetencer i en arbejdssammenhæng igennem Løvdalens beskæftigelse, som tilbyder beskyttet beskæftigelse efter Servicelovens §103.

Individuelt tilrettelagt beskæftigelse

Løvdalens beskæftigelse tilbyder beskyttet beskæftigelse inden for fem overordnede områder. Indholdet i den enkelte borgeres beskæftigelse tager udgangspunkt i dennes ressourcer og de mål og drømme, beboeren og borgeren selv har været med til at definere. Formålet med beskyttet beskæftigelse er, at borgeren får meningsfuldt indhold i hverdagen og er en del af et fællesskab. At borgeren får mulighed for at bruge og udvikle sine evner og sociale kompetencer via beskyttet beskæftigelse, og at borgeren gennem beskæftigelse og aktiviteter opnår øget livskvalitet og selvværd.

Landbrug

I Løvdalens beskæftigelse er der rig mulighed for at prøve kræfter med arbejdet inden for landbrug. Med hele tre beskæftigelsessteder er der blandt andet mulighed for at arbejde med pasning af landbrugs- og kæledyr, markarbejde og vedligeholdelse af grønne områder.

Håndværk

Løvdalens beskæftigelse tilbyder en bred vifte af beskæftigelsestilbud inden for håndværkerfaget. Her er der både muligheder for de gængse håndværkerfag som tømrerarbejde, murerarbejde, malerarbejde m.m., men også for upcycling og renovering af møbler.

Butik

I Nygårdens Gårdbutik er der mulighed for at opnå kompetencer inden for alle aspekter af butiksdrift. Her er der både tilbud til de beboere, der drømmer om at lære at have kundekontakt, og dem, der har behov for at trække sig lidt tilbage og arbejde på lageret.

Café og køkken

I beskæftigelsen inden for cafe og køkken er der virkelig mulighed for at være med til at skabe værdi for andre. Her er der blandt andet mulighed for at være en del af madlavningen både til andre beboere, men også til eksterne kunder i caféen i den socialt ansvarlige virksomhed Hotel du Vest.

Kreative værksteder

I den kreative beskæftigelse er tryghed og i fokus, da de velkendte pædagoger fra botilbuddet også deltager i beskæftigelsen. Her er også rig mulighed for at få nye færdigheder, når du bliver undervist i f.eks. musik eller bevægelse i hverdagen.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.