Aktivitets- og samværstilbud (SEL § 104)

I Løvdalens beskæftigelse har vi fokus på at have håb og mål for fremtiden, uanset hvilket funktionsniveau og hvilke kompetencer den enkelte borger har. I aktivitets- og samværstilbuddene fokuserer vi altid på, at borgeren er i gang med en udvikling, så det er muligt at opretholde eller forbedre personlige færdigheder og have en hverdag med indhold, struktur og sociale relationer.

Fokus på rehabilitering med udgangspunkt i den enkelte

Det er vigtigt for alle mennesker at blive stimuleret for at kunne opretholde og forbedre personlige færdigheder og for at skabe mening og glæde i tilværelsen. Derfor tilbyder Løvdalens beskæftigelse også en række aktivitets- og samværstilbud ud over beskæftigelsestilbuddene. Tilbuddet tager altid udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, behov og drømme for fremtiden og vil altid have som mål at udvikle, rehabilitere eller som minimum vedligeholde beboerens eller borgerens personlige færdigheder og livsvilkår.

Herunder er nogle af de aktiviteter, som er en del af Løvdalens aktivitets- og samværstilbud. Vores erfaring er, at vores borgerne synes, tilbuddene er sjove og lærerige – både personligt og socialt.

  • Musikterapi og sanseintegration
  • Musikundervisning
  • Kost og motion
  • Kreativt værksted
  • Kunst og hobby
  • Rideundervisning og læren om heste

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.