Veloverstået Online Åbent Hus

Torsdag d. 13. april inviterede vi for første gang til åbent hus – online – i botilbuddet Granhøjens Skæve Boliger. Granhøjens Skæve Boliger er et tilbud under servicelovens §§ 107 og 108, som er målrettet borgere, der har behov for at bo for sig selv. Her kan du læse om arrangementet og nogle af de gode pointer, der kom frem på dagen.

Her ses de tre værter brillere på skærmen! Michell fra Granhøjens Skæve Boliger, faglig pædagogisk konsulent Frederik og sagsbehandler Sabine. 

Arrangementets tre værter var Michell, der er nuværende beboer; Sabine, der er sagsbehandler for botilbuddet; og Frederik, som er faglig pædagogisk konsulent på området. Sammen fortalte de om, hvordan det er at bo i Granhøjens Skæve Boliger, og hvem der kan have glæde af dette tilbud. Det blev også forklaret, hvad det betyder at dette tilbud er et ”skævt” botilbud, sammenlignet med andre botilbud under SEL §§ 107 og 108. Hvis du ikke fik set med, da vi var live, kan du finde optagelsen fra dagen her eller nederst i denne nyhed.