10 år med udvikling, krøller og særlige samarbejder

Henrik Keller Lebjerg kan i denne måned fejre 10-års jubilæum hos Granhøjen. Han startede på Granhøjens botilbud Dalhøjgård i september 2012. Her lærte han hurtigt hverdagen at kende på både botilbud og i beskæftigelsen – hjulpet godt på vej af Torsten, en af Granhøjens grundlæggere, som gerne kiggede forbi og forklarede, hvordan det hele hænger sammen, hvorfor vi gør, som vi gør og hvad der forbinder os.  

Henrik Lebjerg kan fejre 10-årsjubilæum hos Granhøjen 1. september 2022.

Henrik forbandt sig hurtigt til Granhøjen, og udbredte også glæden til sin daværende kone, som blev lokket med på arbejde for selv at opleve alt det, Henrik med begejstring fortalte om over aftensmaden – og ret hurtigt derefter blev hun også ansat. Henrik har siden været på Det gamle kogeri og de seneste seks år har han primært været tilknyttet Skovgården. 

”Det er mit hjem nummer to, og det er ikke et sted man vil rejse fra. Man bliver ikke mødt med sådan en forståelse mange steder. Granhøjen er det sted, jeg har været i næst længst tid, og så længe jeg er i udvikling, kan sætte mit præg på hverdagen og være en styrke i fællesskabet – og får lov – så bliver jeg lige her. Jeg går glad på arbejde, og jeg går glad hjem igen, og det er noget, der giver mig energi.” 

Går forrest og skubber bagpå

Henrik bliver også motiveret af at skabe udvikling, og det har han heldigvis rig mulighed for hver dag: 

”Menneskelig udvikling er vigtig, og mit arbejde er at skabe udvikling med vores beboere, og så er jeg heldig at være leder også. Hvis jeg ikke selv også udvikler mig, så er det ikke et sted, jeg skal være. Jeg går gerne forrest og skubber bagpå samtidig.” 

Og hvad det er for en udvikling Henrik har gennemgået på de 10 år hos Granhøjen, deler han gerne: