Uddannelse imødekommer udviklingen

Cecilie og Maj-Britt har begge været cirka 15 år hos Gran Recovery and Health og har begge uddannet sig til psykoterapeuter samtidig med arbejdet som afdelingsledere. Det har vist sig at være til gavn for virksomheden, deres personlige udvikling, deres kolleger og ikke mindst beboerne.

De nyuddannede psykoterapeuter, Cecilie (til venstre) og Maj-Britt (til højre) viser glade deres diplomer frem og fortæller her om, hvad det betyder for dem, at kunne videreuddanne sig, sideløbende med deres arbejde.  

Gran Recovery and Health er en virksomhed, der prioriterer medarbejderes udvikling, blandt andet gennem uddannelse. Det afspejles i de nyuddannede psykoterapeuter, Maj-Britt og Cecilie, der begge har været ansat i koncernen i cirka 15 år.

Begge har netop færdiggjort en 5-årig uddannelse som psykoterapeuter på DISPUK. Det er en naturlig del af Gran Recovery and Healths strategi at sørge for, at vores medarbejdere i alle vores virksomheder får mulighed for videreuddannelse.

”Det er afgørende for både individ og virksomhed at udvikle sig og holde sig opdateret med viden,” siger chef for faglig udvikling i Granhøjen Sanne Ferdinandsen, som påpeger, at udfordringerne, som beboerne stod overfor for 20 år siden, ikke er de samme i dag.